Accesorii din resturi de materiale

April 2nd, 2011
Share

Salutare tuturor. A trecut o saptamana, timp in care m-am gandit cu ce sa va surpind si de aceasta data. Si tinand cont ca este primavara si sora mea m-a rugat sa creez niste accesorii, am ajuns la tema acestui articol.

M-am decis sa creez accesorii in forma de flori, ca sa fim in ton cu anotimpul. Materiile prime din care le-am confectionat sunt de fapt resturi de materiale. La unele din ele am folosit si nasturi metalici. Procesul de creatie este unul simplu, toata lumea poate sa creeze astfel de accesorii. Astfel nu veti mai fi nevoiti sa cumparati aceleasi modele din magazine, puteti sa le confectionati cand va plictisiti, sa va innoiti cutia cu accesorii sau puteti sa le faceti cadou mamelor sau prietenelor voastre. Singurele lucruri de care aveti nevoie sunt resturile de materiale si in functie de preferinte nasturi, paiete sau margelute. In rest, nu va sfiiti sa incercati, este simplu si relaxant, petreceti-va timpul in care va plictisiti creand astfel de lucruri, dati frau liber imaginatiei voastre. Sunt sigura ca rezultatul o sa va multumeasca.

Eu am atasat in cateva poze ceea ce am facut eu intr-un timp foarte scurt, dupa cum am mai spus, am ales sa creez accesorii in forma de flori ca sa va imprimavarez. Eu una sunt foarte incantata de ceea ce a iesit. Mentionez ca aceste accesorii pot fii purtate ca brose atasand pe spatele lor cate un ac de siguranta, sau pot fi cusute pe elastice de par, lipite pe coronite sau cusute pe bentite. Ramane la latitudinea voastra sa decideti cum vreti sa le purtati.

Ca de fiecare data astept feedback din partea voastra, si  in caz ca veti dori si voi sa creeati astfel de accesorii ,va urez “Spor la lucru!”

Share

S-ar putea să vă mai placă şi...


One Response to “Accesorii din resturi de materiale”

  1. Mara says:

    Imi place foarte mult ceea ce faci te felicit pentru acest lucru si iti urez succes in noile proiecte.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply