Reinventeaza-ti garderoba!

March 5th, 2011
Share

Hei, fashionistilor, stiu ca v-am lasat sa asteptati mult timp o noua postare si nu vreau sa credeti ca sunt neserioasa, dar m-am gandit mult cu ce sa va surprind in noul articol. Asa ca m-am decis sa apelez la bunul meu prieten Alex, cel care ne-a creat si imaginea blogului si cu o idee hazlie si practica a mea, am ajuns la rezultatul final, cum spune si titlul ” Reinventeaza-ti garderoba “.

De cate ori nu v-ati gandit cu regret ca ati patat un articol vestimentar si indiferent de cate ori l-ati spalat, pata a ramas si n-ati mai putut purta aceea vestimentatie. Asa mi s-a intamplat si mie de multe ori,  chiar la hainele preferate, dar mergand intr-o zi la cumparaturi cu sora mea Andreea si cu Alex, am cumparat un set de culori acrilice. De aici mi-a venit si ideea. Am acoperit petele de pe haine cu picturi realizate cu aceste culori.

Rezultatul este unul super. Puteti sa desenati ce doriti si sa reinventati acel articol vestimentar. Eu sunt incantata de ceea ce am realizat, mi-am salvat doua din bluzele preferate si acum sunt ca si noi, pline de atitudine si stil, potrivindu-se perfect personalitatii mele si stilului meu vestimentar.

Eu va recomand cu incredere sa incercati aceasta idee practica si va garantez ca o sa va placa mult, poate o sa va pictati si haine care nu au pete, dar care dupa multe purtari vi se par monotone.

Precizez ca hainele pot fi spalate fara grija, culorile acrilice fiind rezistente la apa. Eu am si testat acest lucru.

Si ca bonus pentru ca v-am lasat sa asteptati atata timp am realizat impreuna cu Alex accesorii din piele pictata cu aceleasi culori acrilice, accesorii care poti fi transformate de noi pentru voi in pandative, brose, cercei si martisoare.

Daca doriti un asemenea accesoriu, puteti sa imi lasati un comment sau sa imi trimiteti un e-mail pe adresa usualfashionista@gmail.com si sa imi spuneti ce varianta doriti (snur+pandativ, brosa, cercei sau martisor). Accesoriile postate sunt cateva din propunerile noastre pentru voi, dar daca va doriti alt model puteti sa ne precizati acest lucru. Pretul unui accesoriu este de 8 RON.

Sper sa va placa si asteptam feedback din partea voastra.

Share

S-ar putea să vă mai placă şi...


2 Responses to “Reinventeaza-ti garderoba!”

  1. Mary says:

    Foarte inspirat articolul, ca de obicei. Miss you! >:D<

  2. Roxana says:

    Daca doriti culori acrilice pentru nail art incercati aici dementuxxl @ yahoo.com. e persoana de incredere si are preturi foarte bune. Iar la cantitati mai mari (de peste 5 buc) pretul e negociabil. Chiar merita

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply