SH-Guys style

February 12th, 2011
Share

Dupa cum v-am promis in articolul “ We love SH ” am inversat rolurile si eu am avut misiunea de a face pe-a fotograful profesionist si  drept urmare Ghitza a devenit modelul. Va vom oferi insa doua alternative, intrucat Alex, prietenul nostru care ne-a ” pimpuit ” blogul a acceptat si el sa ne impartaseasca experienta lui ” Sic la pret mic “.  Ghitza si Alex au stiluri vestimentare diferite , dar au reusit sa gaseasca in magazinele SH haine care sa li se potriveasca atitudinii  si stilului lor vestimentar. Sesiunea foto a fost extrem de amuzanta, mai ales pentru baieti , rezultatul final fiind un lucru de care suntem mandri. Speram sa va placa si voua si speram sa va puteam inspira intr-un mod pozitiv.

Share

S-ar putea să vă mai placă şi...


4 Responses to “SH-Guys style”

 1. Mary says:

  Super tari hainele . Imi place banner-ul :-D . Felicitari! Pupici!

 2. claudia says:

  faina ideea mai ales acum cu criza financiara “sic la pret mic” va deveni state of the art. nice blog. nice design. keep on writting!

  • admin says:

   Multumim pentru comentariu si apreciere. Cu putin timp si atentie, oricine poate sa-si gaseasca ceva “sic la pret mic” in SH. Speram sa ne mai vizitezi blogul

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply