Fashionable in tricoturi

February 6th, 2011
Share

Hei! Nu stiu daca ati asteptat nerabdatori o noua postare, dar noi ne-am gandit saptamana aceasta sa va facem o surpriza, asa ca am decis sa cream o noua categorie, “Shop” , unde sa postam articole cu lucruri pe care sa le punem in vanzare pentru doritori. Dupa cum spune si titlul,  in acest prim articol al categoriei, va oferim spre vanzare cateva produse de imbracaminte realizate din tricot. Hainele sunt creatiile unui bun prieten de-al nostru care a terminat Facultatea de Textile-Pielarie la specializarea Tricotaje si care in continuare urmeaza un master in acelasi domeniu. Acestea sunt creatii proprii si au fost realizare in fabrica in timpul practicii.

Dimensiunile mele corespund masurii 38, dar fiind realizate din tricot hainele au elasticitate, iar mai mult decat atat,  designul le face potrivite si celor cu masura 40, eventual 42.

Speram sa va placa la fel de mult cum ne plac si noua (daca nu v-am spus, va spunem acum ca suntem fani tricoturi) , iar daca doriti sa achizitionati  unul din articole  sau aveti intrebari despre produse , puteti sa ne lasati un comment sau sa ne trimiteti un e-mail pe adresa usualfashionista@gmail.com

Share

S-ar putea să vă mai placă şi...


One Response to “Fashionable in tricoturi”

  1. Mary says:

    Bestial :X:X:X

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply