Booster de atitudine!

February 21st, 2011
Share

Si, ati asteptat entuziasti sa postam din nou?

Eu sper ca da, si sper ca aceasta postare sa se ridice la nivelul asteptarilor voastre. V-am promis in ultimul articol ca nu o sa discriminam fashionistii de gen masculin, asa ca o sa fiu scurta si la obiect ca sa nu va plictisesc cu vorbe, ci sa va delectez cu niste poze super cu fracul  barbatesc  semnat Ghitza . Noi doi ne-am saturat sa vedem in magazine aceleasi sacouri si jachete clasice confectionate  din materiale  in culori monotone si de accea dorim sa va propunem o noua varianta a stilului casual si anume  ”fii casual imbracat in frac”. Consideram ca aceasta varianta ofera tinutei o imagine mult mai sic si de asemenea  ofera  purtatorului o atitudine mult mai pozitiva. Renuntati la prejudecatile legate de faptul ca un frac e adecvat doar unor ocazii speciale si imbratisati ideea ca poti purta orice, oricand, atata timp cat “porti” si atitudinea cu tine…iar fracul e un booster de atitudine, pentru cei ce necesita acel impuls ca sa si-o  manifeste…Da, da, stiu ca folosesc cuvintele sic si atitudine destul de des, dar nu poti vorbi de fashion  fara ele ;)

Asteptam feedback!

Fracul din imagine este a lui Ghitza, dar daca sunteti  doritori sa va imprimavarati cu un frac barbatesc, puteti sa ne contactati pe adresa de e-mail usualfashionista@gmail.com sau sa ne lasati un comment  si sa ne spuneti cum doriti sa arate fracul vostru (culoare, materiale) si deasemenea sa ne spuneti dimensiunile voastre. Pretul  pentru confectionarea unui frac  este de 150 ron.

Share

S-ar putea să vă mai placă şi...


4 Responses to “Booster de atitudine!”

 1. Mary says:

  bineinteles ca asteptam articolul :P . Ambele fracuri sunt perfecte :X. Felicitari ! Va puuuuup! XOXO

 2. mihai says:

  bine ca e 150 de ron presupun pana la L. ca daca unu ca mine vrea un XXL ar trebui sa creasca pretul :) )
  in burta mea intra doi ca ghita. dar foarte fain. eu cel putin de la inceput, si chiar astept propuneri pentru barbati.

  • admin says:

   nu conteaza dimensiunea :) daca o sa doresti sa-ti confectionam ceva anume nu ezita si spune-ne. ne dai masurile tale, ne zici ce culoare ti-ar placea si in ce stil si noi te ajutam cu cea mai mare placere. oricum ne bucuram ca ne urmareste blogul. apreciem :)

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply