Intre Realitate si Vis

January 26th, 2011
Share

Asa s-a numit prima prezentare pe care a avut-o Ghitza la facultate. Am atasat si descrierea pe care Ghitza a folosit-o atunci pentru as prezenta creatiile.

“După o săptămână încărcată, am evadat undeva în natură, departe de monotonia cotidiană. Voiam să fiu singur, să visez la viitorul meu. Îmi doresc să devin designer. Vremea ţinea cu mine, soarele călduţ încălzea pământul, paşii m-au purtat în afara oraşului.

Nu cunoşteam locurile, dar mă simţeam atras de verdele proaspăt al noii primăveri. Am ajuns într-o poieniţa cu flori, aproape de pădure. Acolo am găsit-o pe LOLA.  Purta doar “costumul Evei”.

M-a uimit prezenţa ei, nu înţelegeam cine este, ce îşi doreşte… Instinctiv, am realizat că ar fi minunat să aibă o garderobă.

M-am apucat rapid de lucru. Am confecţionat din materiale textile, piele şi blană cu texturi variate, câteva piese vestimentare, special pentru LOLA, dar parcă ceva n-o mulţumea.

Când am îmbrăcat-o într-o rochie de mireasă, printr-o minune, a prins viaţă… Aşa am realizat că Lola este muza mea, care mă poartă ÎNTRE REALITATE ŞI VIS şi mă inspiră să creez lucruri din ce în ce mai frumoase.

Ghiţă Tămaş Hauşi

Iaşi, 29 mai 2008 “

Share

S-ar putea să vă mai placă şi...


2 Responses to “Intre Realitate si Vis”

  1. mirela says:

    Un artist…un talentat, un suflet de om mare care pune atata pasiune si traire in tot ceea ce face! rar mi-a fost dat sa intalnesc…intr-o lume care imi lasa impresia ca se goleste pe zi ce trece de valori umane, de frumusete, de creativitate…Acesta este Ghitza, pe care am avut onoarea sa il cunosc si sa lucrez cu el…Sunt sigura ca visul tau va deveni realitate in timpul si spatiul numit…Paris! Sa nu iti pierzi niciodata increderea in tine, meriti sa reusesti!

  2. Otilia says:

    Superb ……….este tot ce pot sa spun. Ghitza este un talent inascut. Te pupa oti si iti doreste succes cat mai mult……..si binenteles cat mai multe ideii.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply